Het leukste loopje van 2020

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

7 reacties

 1. Erik schreef:

  Mijn mooiste loop is de trail op de flanken van de Mont Blanc in Chamonix die ik deze zomer heb gelopen met Martijn Jeroen en Anton.

 2. Aad schreef:

  Mijn mooiste was de meest recente: de NS MST GrAs Trail van Groningen naar Assen op 23 december. Samen met Jan was deze loop tot en met Haren een beetje aan de saaie kant (wisten we), maar daarna werd het alleen maar mooier. Je loopt tot 1 km voor het einde onverhard Assen in. Tussenin puur genieten van mud en sweat in ons mooie Groninger en Drentse land. Wat is het boffen zo’n trail in de achtertuin te hebben. Andersom lopen is volgens mij minder leuk. Dan is het nl. 8 km verhard tot aan Groningen.

  • Nico schreef:

   Van Assen naar Groningen was voor ons wel praktischer, maar inderdaad: het stuk tussen Groningen en Haren is saai, zeker in vergelijking met de rest van de fraaie route. Bijvoorbeeld het alternatief Hoornsedijk / Friescheveen / Vosbergen en dan bij Glimmermade de route naar Assen vervolgen is veel aantrekkelijker.

 3. Arnold Bloem schreef:

  Ha Nico,
  Was er ook bij bij jouw nummer 2, 3 en 4. Toch leuk dat er nog veel gelopen is in het bizarre jaar 2020.
  Mijn nummer 1: Budapest Nightrun Halve Marathon 2. Texel Trail 25 km 3. RFR Besthemerberg 25 km 4. Devil’s Trail Schiermonnikoog 5. CPC Halve Marathon 6. Egmond Halve Marathon.
  In 2022 doel Stelvio?!? Maar eerst gezond en sportief 2021!
  Loopgroet,
  Arnold

  • Nico schreef:

   Ha Arnold, mooi lijstje weer, ondanks het afgelasten van vele loopjes. Jij ook een gezond en sportief 2021. Hopelijk weer wat (eiland)loopjes samen. De Stelvio lijkt me een mooi doel voor 2022.

 4. Remko schreef:

  kijk even mijn trailrun op de Sallandse Heuvelrug. Absoluut de moeite waard!