Strandloos

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

8 reacties

 1. Arnold 5 schreef:

  Weer mooi verslag van een superleuke loop!
  Op naar de Devil’s Trail op Schiermonnikoog en beterschap met je rug.

  • Nico schreef:

   Bedankt! Yes, de volgende eilandloop dient zich alweer aan. Of loopjes zelfs. Op naar Schiermonnikoog!

 2. Willem Hofman schreef:

  Mooi verslag weer, Nico! Ik vond het ook een zware editie en weet nu dat de passage over het strand mij beter ligt dan de alternatieve route. Met die wind ook nog nooit zo blij geweest om de Longway te bereiken als dit jaar. 😉

  • Nico schreef:

   Bedankt! Haha, ik vond de Longway altijd erg vervelend, maar mijn waardering voor dat stuk is de laatste jaren toegenomen. En dit jaar zeker na dat vervelende duinenstuk. Mooi dat jij deze heroïsche editie ook weer hebt volbracht. Volgend jaar weer? Wij hebben de chalets al geboekt. 😉

 3. Willem Hofman schreef:

  Heb de Berenloop nu drie keer op rij volbracht. Na afloop riep ik direct dat dit m’n laatste héle Berenloop is geweest. Eerst maar weer eens in de beschutting van een stad lopen. Maar ja, het deel van Oosterend tot en met het Hoornse Bos vind ik zo’n mooi stuk en dat zit niet in de halve. Dus tja …

  • Nico schreef:

   Ja, dat is ook een prachtig stuk. Nou ja, je hebt nog even om erover na te denken. 😉

 4. Dick Huizing schreef:

  Nico, een heel mooi verslag van de berenloop. Die ik dit jaar moet missen wegens mijn ziekte. Door de foto’s en het verslag heb ik het gevoel erbij te zijn geweest. Ik hoop als het meezit volgend jaar erbij te zijn.
  Groetjes Dick.

  • Nico schreef:

   Ik hoop ook dat je er volgend jaar weer bij bent. Leuk om te horen dat je er met dit verslag toch een beetje bij bent geweest en beterschap!