Het leukste loopje van 2016

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

6 reacties

 1. Arnold Bloem schreef:

  Ha Nico,

  Weer schitterend overzicht van 2016 en vooruitzicht naar 2017! Was leuk om er gedeeltelijk bij te zijn, zoals op Ameland (2*), Texel en Hamburg! Wordt ook weer leuk 2017 met o.a. Schoorl, TrailRun Terschelling en Frankfurt. Maar begrijp ik goed dat je Mont Ventoux voor 2017 niet als doel hebt?
  Harloopgroet,

  Arnold

  • Nico schreef:

   Ja, was een gezellig jaar. Laten we weer veel loopjes samen doen in 2017. Mont Ventoux lukt mij komend jaar qua (vakantie)planning niet, dus die schuif ik door naar 2018. Daar hebben we het laatst toch over gehad? 😉

 2. Liset de Groot schreef:

  Hoi Nico,

  Wat weer een leuk verhaal heb je geschreven . Ik lees je verhalen altijd met veel plezier en voldoe dan ook graag aan je vraag wat mijn leukste loopjes waren dit jaar en wat mijn doelen voor 2017 zijn! Het was een fantastisch loopjaar (2400 km op de teller)! En van elk loopje heb ik onwijs genoten. En ze waren ook allemaal bijzonder. Ik licht de marathons er even uit. De marathon van Madrid was bijzonder omdat ik mijzelf onwijs tegen gekomen ben. Poeh wat was die zwaar! Mijn god werkelijk geen enkel stukje wegdek was vlak. Alleen maar heuvel op en heuvel af maar toch binnen de 4 uur gefinisht. Yeah!!. De Slachtemarathon was bijzonder vanwege de hitte en de gezelligheid die ik met jou, Robert Jan en de andere mannen onderweg heb mogen beleven. Maar de meest bijzondere marathon dit jaar was toch wel de marathon van New York!!! Wat een ervaring was dat zeg!!! Ook omdat ik die marathon voor KiKa heb gelopen. Wat is dat een belevenis zeg!! En als klap op de vuurpijl ook nog mijn PR flink verbeterd!!! Verdere hoogtepunten waren dit jaar het verbeteren van mijn tijd op de halve marathon naar 1.42. Doel voor 2017 is om onder de 1.40 te lopen. Wat ook een hoogtepunt was, was mijn podiumplaats in de Wilp. Dat was een super start van 2016 en ik hoop 2017 weer zo succesvol te starten. Voor 2017 zijn mijn doelen als volgt: marathon van Tokyo, Chicago en Athene lopen. Mijn tijd op de 10 km naar 45 minuten brengen en de halve onder de 1.40 lopen. Maar vooral weer heel veel genieten tijdens trainingen, het lopen op de weg, op de eilanden en tijdens trailruns en dat we mekaar maar weer veel mogen tegenkomen waar dan ook!!!

  • Nico schreef:

   Hoi Liset,

   Jij hebt echt een prachtig jaar achter de rug en uiteraard was voor jou NY het leukste loopje van het jaar. En inderdaad ben je ook nog een stuk sneller geworden in 2016. Erg knap!

   Mooie marathondoelen voor 2017. Tokyo en Athene wist ik al, maar Chicago dus ook nog erbij. Als je Londen en Boston nou in 2018 meepikt, dan heb je over twee jaar de zes grote marathons gehad. 🙂

   We komen elkaar zeker weer vaak tegen komend jaar, op de weg, op de trails en op de eilanden!

 3. Erik bosscher schreef:

  Prachtig en na het lezen denk ik ook, wat wil ik in 2017. Alles heeft met tijd te maken we gaan het zien?

  • Nico schreef:

   Ja, tijd is voor mij ook vaak een beperkende factor, maar daarom plan ik juist dingen in, want anders komt er bij mij niks van. Nu ‘moet’ ik wel. 🙂