Boscrossen

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

6 reacties

 1. allerdings.nl schreef:

  Leuk weer! Heb je al een volgend(e) project/uitdaging/serie bedacht?

  • Nico schreef:

   Jazeker! Het volgende plan is om alle NL-provincies af te tikken met een marathon. Ik zit nu op 7 van de 12. Utrecht, Gelderland, Flevoland, Noord-Brabant en Limburg, maak je borst maar nat! 🙂

   Alle NL-Waddeneilanden aftikken in één kalenderjaar is trouwens ook een mooie serie. Dat doet loopmaat Arnold komend weekend al voor het tweede jaar op rij, maar dat is mij nog niet gelukt.

   • Arnold Bloem schreef:

    Weer een superleuk verslag. Mis bij je uitdagingen Mont Ventoux, oftewel klimloopuitdagingen.
    Super respect, 12 marathons, en niet de lichtsten, in 1 jaar. Is mijn 12 1/2 marathons in 1 jaar en alle Waddeneilanden in een (half) jaar voor jou een soort warming-upje.

    • Nico schreef:

     Ja, de beklimming van Mont Ventoux volgend jaar is inderdaad ook wel een flinke uitdaging. En dan wil ik ook nog een obstacle-marathon lopen… Tot zaterdag op Ameland!

 2. Martin Smit schreef:

  “Kom op, het is een cross, daar horen vieze voeten bij!”. Hahaha. Dat was me het tochtje wel, zo te zien. Met die 4:29 uur sla je bepaald geen modderfiguur, keurig gedaan!

  • Nico schreef:

   Haha, modderfiguur, ook wel een mooie geuzennaam! Tja, als je schoon wilt blijven, moet je niet in december door een bos gaan rennen, hoor.