IJzeren zenuwen?

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

8 reacties

 1. Martin Smit schreef:

  Prachtig verslag. Vlot en boeiend geschreven. Een prestatie van formaat neergezet, denk ik. Weet ik wel zeker.

  • Nico schreef:

   Bedankt! Een levensgrote Max Verstappen in elkaar pixelhobbyen vind ik anders ook een prestatie van formaat. 😉

 2. Namens de organisatie van Strong Viking: Bedankt voor de leuke woorden, een hele diepe buiging en helmpje af voor jouw geleverde prestatie! OORAH!

  • Nico schreef:

   Bedankt Strong Viking. Jullie enorm bedankt voor dit toffe en sfeervolle evenement. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Tot de volgende keer!

 3. Arjan de Vreede schreef:

  gave prestatie Nico. Ook leuk geschreven. Ik herken de mentale boost die je krijgt in het zicht van de haven. Ik heb september vorig jaar de Mud Master Marathon gedaan. Hoewel ik op het laatst goed naar de klote was dacht ik nergens aan opgeven. Geniet van het nagenieten!

  • Nico schreef:

   Hoi Arjan, bedankt! Ja, na het eerste rondje lijkt het gevoelsmatig gemakkelijker te worden, terwijl het tempo wel daalt vanwege vermoeidheid. Dat heeft er waarschijnlijk mee te maken dat de rondjes steeds kleiner worden. In elk geval was het een toffe ervaring, die smaakt naar meer.

 4. Yvonne schreef:

  Wat een leuk verslag weer! En wat een stoere Viking ben je! 🙂

  • Nico schreef:

   Bedankt, Yvonne! Het was erg leuk om te doen en ik heb deze loop beter verwerkt dan ik vooraf had gedacht. Jij hebt Rotterdam ook wel goed verteerd, toch? Op naar de volgende. 😉