Texeldebuut

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

8 reacties

 1. Arnold Bloem schreef:

  Mooi verslag van een zware, maar hele mooie dag!

  Op naar de volgende lopen en trails!

  • Anja schreef:

   Een prachtig verslag! Als ware Texel fan heb ik zes loopmaatjes meegetroond naar de trail, en wij zijn allemaal net zo enthousiast! Hulde aan de organisatie, lekker low profile maar alles puik in orde! Wij stoere meiden uit de polder namen na afloop nog even een duik in zee!
   Anja, mede namens Agnes, Joke, Brenda, Vera, Tine en Katja, AV Zeewolde

   • Nico schreef:

    Bedankt voor je reactie. Volgens mij zag ik jullie na afloop nog zitten, namen op de rug en een thermosfles toch? Bij de zee zijn wij niet meer geweest, maar dat moet de volgende keer dan maar, want de kans is groot dat we terugkeren op Texel. 🙂

    • Angélique Piebes schreef:

     Hallo Nico,

     Wat een mooi verslag heb je geschreven. Super.

     Zelf heb ik zojuist ook een verslag geschreven op fb en wat foto’s van je geleend omdat ik daarop afgebeeld sta. Ik heb jouw naam wel als bronvermelding neergezet.
     Ik hoop dat je dit niet bezwaarlijk vindt.
     Tot de volgende TexelTrail.

     Groetjes, Angélique

 2. Nico schreef:

  Hallo Angélique, bedankt voor je reactie. Geen enkel probleem. Eventueel kan ik je de originelen ook toesturen als je dat wilt. Ik ben ook benieuwd naar jouw verslag. Waar kan ik dat lezen? Groeten Nico

  • Angélique schreef:

   Hallo Nico
   Zou super zijn als je mij de originele foto’s op zou kunnen sturen.
   Op facebook heb ik mijn verslag geplaatst. Ik wil het hier ook wel plaatsen alleen ‘I don’t know’ how to do….
   Weet jij hoe ik dat voor elkaar kan krijgen mijn verslag hier te plaatsen….
   groetjes, Angélique

  • Bert Schaaphok schreef:

   Hallo Nico,

   Ook ik zou deze orginelen wel willen hebben. De foto met het onderschrift “kletspoten”” en het glibberig stenen bruggetje.

   groet Bert