Hunebedkoek

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

2 reacties

 1. Arie den Boer schreef:

  Zoals al via facebook gemeld. Prettig beschreven (hard)loop route en gelijktijdig historisch overzicht Hunebedden! Waar twee werelden elkaar vinden! Een betere promotie van onze mooie gebied rondom Borger kunnen wij ons niet wensen!.

  Noteer in uw agenda:Hunebedloop 2019 is op 4 mei 2019. Overdag genieten van loopvrijheid, om 20.00 uur gedenken wij diegene die het in vrijheid kunnen lopen hebben bewerksteĺligd.

  Arie den Boer
  Organisatie Hunebedloop Borger

  • Nico schreef:

   Hallo Arie, leuk om te horen. Zoals gezegd: ik vond het ook een zeer geslaagde dag. Alles prima georganiseerd en een gezellig sfeertje. Ik sluit niet uit dat ik volgend jaar weer van de partij ben. 😉 Groeten Nico