Het leukste loopje van 2019

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

14 reacties

 1. Arnold Bloem schreef:

  Respect voor een meer dan memorabel loopjaar voor jou! Mooi dat er nog weer schitterende uitdagingen open blijven staan voor 2020 en verder (Stelvio in 2021 en Nordseelauf op alle eilanden in 2025, 100 marathons in 10 jaar?). Maar doel 1 blijft genieten van onze hobby en het liefst blessurevrij!

  • Nico schreef:

   Inderdaad, blessurevrij genieten is het belangrijkste. Jij tikt in 2020 de 100 halve marathons aan en dat gaan we vieren. Alvast veel plezier bij de Nordseelauf. We gaan ook weer een paar mooie loopjes samen doen.

 2. Aad schreef:

  Mijn leukste loop was de Lauwersmeer Marathon. Na het echec van Rotterdam in 2018 (uitgestapt na 26 km) was dit voor mij mijn eerste marathon sindsdien en sinds een vervelende blessureperiode die me het hele najaar van 2018 parten speelde. Het was extra speciaal omdat ook in het voorjaar van 2019 ik weer last kreeg van de blessure. Jij en ik hadden nog contact eind april hierover en toen heb ik besloten relatief weinig meer te gaan doen tot 12 mei. En het lukte!

  Uiteraard was Return2Running2H ook speciaal voor onze Fryske bro’ Josse. Mooi dat ie weer on track is.

  Je vergeet dat we nog een lusje te doen hebben voor Hunebedhoppen…, hoewel deze natuurlijk niet langs een officieel hunebed gaat. 😉

  • Nico schreef:

   Je hebt gelijk, het enige overdekte hunebed van Nederland moeten we maar aftikken in 2020. Mooi dat jij ook weer back on track bent, want er zijn nog wel wat hardloopplannetjes uit te voeren. 😉

 3. Rudi schreef:

  Mooi jaar Nico, ik ben onder de indruk!

 4. Josse schreef:

  Wat een jaar weer, Nico. Geweldig om te zien wat je allemaal hebt lopen rennen. Ik vind het altijd mooi om over al jouw avontu-ren te lezen en hoop dat ik zelf het komende jaar met eenzelfde consistentie kan werken aan mijn eigen doelen. En, dank dat ik het tot je top-7 heb mogen schoppen met m’n feessie in de Putten!

  • Nico schreef:

   De nummer 1 bij de wegwedstrijden! Was een prachtig feestje. Nu even kappen met die blessures en in 2020 weer lekker draven! Ik kan ook nog wel een bamiblokkentraining gebruiken. Of anders gaan we smulrolhollen. 😉

 5. Martin Smit schreef:

  Prachtige opsomming, Nico. Een hobby/passie waar voortdurend nieuwe uitdagingen te vinden zijn.

  • Nico schreef:

   Bedankt Martin. Inderdaad, met een beetje creativiteit zijn er voortdurend nieuwe uitdagingen te verzinnen. 🙂

 6. Erik schreef:

  Weer een.prachtig jaar Nico blij dat ik bij je mooiste loop getuige was en dit heb mogen aanschouwen.
  Ook bijzonder leuk waren de Hunebedlopen en het gasthuishoppen die we samen liepen.
  Hoop dat 2020 weer net zo’n mooi jaar wordt.
  Voor wat betreft Noord Brabant zou ik voor de Marathon van Eindhoven gaan die is prachtig qua sfeer.

  Sportieve groet,
  Erik

  • Nico schreef:

   Ja, we hebben samen een aantal leuke loopjes gedaan! Jij had ook een prachtig jaar. Hopelijk kunnen we dit in 2020 minimaal evenaren. De marathon van Eindhoven is een serieuze optie. Lijkt me mooi om die een keer te lopen.

 7. Koen schreef:

  Een indrukwekkend 2019 en nog indrukwekkender doelen voor 2020! Vingers over elkaar dat je lichaam heel blijft en je flink wat doelen kan pakken. Tip: de Heuvelland Marathon van Vaals naar Maastricht (15 maart) en de ‘t Is voor niks marathon in Geldrop (gratis! En je mag gratis bij mijn moeder in Breugel overnachten!)

  • Nico schreef:

   Jij had natuurlijk ook een indrukwekkend jaar. Mooi dat 12/12/12 gelukt is! Het idee is zelfs gekopieerd door een triathlon-fanaat. De Heuvelland Marathon lijkt me prachtig, maar die loopt (dit jaar?) toch van Maastricht naar Vaals? De ‘t Is voor niks marathon hou ik ook even in het achterhoofd.