Pittig

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

10 reacties

 1. Arnold Bloem schreef:

  Was super trail en dito verslag. Op naar Frankfurt en Devil’s trail op Schiermonnikoog!

 2. Yvonne schreef:

  Ik krijg er ook zin in! (Op dat stukje door het water na dan…brrr) Wie weet skip ik volgend jaar de 4 mijl ook wel! 🙂

  • Nico schreef:

   Dat stukje water zat alleen in het 50 km-parcours. Geen garantie voor volgend jaar natuurlijk. De 4 Mijl is volgend jaar op 14 oktober las ik, datum van de Trailrun Terschelling 2018 is mij nog niet bekend. Misschien vallen ze volgend jaar niet samen?

 3. wouter bouw schreef:

  mooi verslag en dito foto,s; ik herbeleef de route weer. ik herken je ook, liep regelmatig in jouw buurt

  • Nico schreef:

   Bedankt. Ha, ik herken jou ook van het laatste stuk strand. Was je nou geblesseerd geraakt?

 4. Helga schreef:

  Wat een ontzettend leuk verslag! Veel en mooie foto’s. Top hoor 50 km??

  • Nico schreef:

   Bedankt! Leuk dat je met ons meereed, was gezellig. Tot volgend jaar wellicht. 🙂

 5. Martin Smit schreef:

  “Bij het hotel tref ik Bas en Adriana”. Ik dacht heel even dat je Bassie en Adriaan trof, hahaha. Dat met die winegums is natuurlijk wel een beetje vals spelen, ongeschreven wet binnen deze tak van sport dat winegums ‘not done’ zijn. Maar dan nog.. alle respect voor deze prestatie. En een prima verslag; altijd leuk om te lezen en te kijken.

  • Nico schreef:

   Bedankt. Ik zie die clown en die acrobaat niet zo’n duin beklimmen, zeker niet met een caravan. Winegums zijn inmiddels volledig geaccepteerd in deze sport. Ik ben nu bezig om de borrelnoten te introduceren.