Van Dam tot Dam

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

7 reacties

 1. Arnold Bloem schreef:

  Was inderdaad leuke, gezellige en goed georganiseerde loop! Op naar voor mij volgende week de halve van Texel en zie je weer voor de Terschelling Trail!

 2. Yvonne schreef:

  Hoe krijg je toch altijd van die scherpe foto’s bij je verslagen? In een tempo van 4 nog wat per kilometer zelfs!
  PS Leuk verslag ook weer! Hoewel hij niet bovenaan mijn wensenlijstje staat, word ik er wel enthousiast van. 🙂

  • Nico schreef:

   Ja, het is zeker een leuke loop. Dat had ik her en der natuurlijk ook wel gelezen, maar nu begrijp ik het. Zelf meemaken was toch essentieel daarvoor. Ik ga hem denk ik nog wel een keer doen, ooit. ?

   Scherpe foto’s maken bij (goed) daglicht is niet moeilijk, maar ik tik voor elke foto wel altijd even op het beeldscherm van m’n telefoon om écht scherp te stellen op een bepaald punt. En ik maak per situatie meerdere foto’s, waarvan ik later op m’n pc en groot beeldscherm de beste uitkies. Op een telefoonscherm zie je het niet goed genoeg, tenzij ze echt onscherp zijn natuurlijk.

   Scherpe foto’s maken bij slecht licht (schemering) is een stuk lastiger. Vaak stop ik eventjes om de telefoon stil te hebben, maar dat is geen garantie voor succes. Ik vind het geen keiharde voorwaarde dat de foto scherp moet zijn. Liefst wel, maar als je een goede indruk krijgt van de situatie, vind ik het al snel goed.

   • allerdings.nl schreef:

    Maar je gaat dus niet stilstaan (bij goed daglicht)? Hum…ik moet toch nog maar eens lopend gaan oefenen ?

    • Nico schreef:

     Klopt. Alle foto’s onderweg heb ik rennend gemaakt. Kwestie van oefenen inderdaad. Om m’n telefoon mee te nemen (en makkelijk te pakken en weg te stoppen) gebruik ik trouwens een Flipbelt.