Beste Grietje

Misschien vind je de volgende berichten ook leuk...

2 reacties

  1. J Zantinga schreef:

    Hoi Luuk, ik ga nooit naar de 4 Mijl daar het mijn sport niet is maar ieder z,n eigen ik wist niet dat daar ook zoveel geld aan de strijkstok blijft hangen, en de reactie van jou heb ik gelezen ik vind dat alles naar een goed doel moet er zijn uiteraard ook kosten, die moeten er van af en wat er overblijft moet naar een heel goed doel !! en dan niet naar het buitenland want daar doneren we al zat aan, terwijl de Nederlander naar b.v. de voetselbank moeten omdat ze geen baan kunnen krijgen of dat er andere redenen zijn dat mensen daar hun eten kunnen halen, ik vind de 4 mijl een hele mooie initiatief om geld binnen te halen voor goede doelen maar ik heb na jou verhaal de indruk gekregen dat het weer zakken vullen is zoals bij zoveel z.g.n. evenementen en loterijen en sporten.

  2. Esther schreef:

    Laten we de wedstrijdloop afschaffen voor de broodlopers. Het evenement is zo groot met deelnemers dat die promotie niet meer nodig is. Dan kan het inschrijfgeld omlaag en het geld voor het goede doel omhoog.